preoloader

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

των μετόχων της εταιρείας με την επωνυμία

¨ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ¨

με δ.τ «ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ Α.Ε.»

που εδρεύει στην Πάτρα

Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. που λήφθηκε στην υπ’ αρίθμ. 23/31-10-2019 συνεδρίασης του και σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας καλούνται οι κ.κ μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ¨ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ¨ σε ετήσια Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 26-11-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Αγοράς Αργύρη, οδός Αγίου Ανδρέου αριθ. 12, Πάτρα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2020  «ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Α.Ε.»
  2. Διάφορες Ανακοινώσεις

Οι Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων για να έχουν δικαίωμα παραστάσεως στην Γενική Συνέλευση πρέπει κατά το νόμο και το καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία που έχει έδρα στην Ελλάδα και να υποβάλλουν τα αποδεικτικά καταθέσεως των τίτλων όπως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης στην εταιρεία ( 5 ) πέντε ημέρες πριν την ημέρα που ορίσθηκε για την συνεδρίαση της Γενικής Συνελεύσεως.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία στην Πρώτη Γ. Συνέλευση θα επαναληφθεί την 7η Δεκεμβρίου 2019  ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στον ίδιο τόπο με οσουσδήποτε παρόντες.

Πάτρα 31-10-2019

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο